Supersafkaa-ruokakurssi
143 votes
Summary
Useamman päivän ruokakurssi Ympäristötilalla päiväleirityyppisesti. Joka päivälle eri teema esim. eri kulttuurien ruuat, ruuan eettisyys jne. Opetellaan erilaisten suolaisten ja makeiden ruokien valmistusta sekä mietitään ruokien eettisyyttä ja ympäristövaikutuksia. Joka päivä jotkut nuoret kokkaa kaikille päivän teeman mukaisesti. Kurssilla vierailee somesta tuttuja ruokavaikuttajia, jotka tulee kertomaan omasta intohimostaan ruuanlaittoa kohtaan sekä kokkaamaan kokkishow-tyyppisesti.
Location
Nuorten Ympäristötila
Goals
Opitaan tekemään ympäristöystävällistä ruokaa ja innostutaan ruuan laittamisesta.
Actions
Otetaan yhteyttä somevaikuttajiin/vierailijoihin, suunnitellaan kurssin sisällöt ja teemat, tehdään tarvikehankinnat ja markkinoidaan kurssia nuorille.
Target group
Yläkouluikäiset helsinkiläiset nuoret.
How youth participates in the implementation?
Idean takana olevat Laajasalolaiset nuoret voivat olla yhteydessä somevaikuttajiin ja olla mukana kurssin sisältöjen suunnittelussa.
What other actors are needed?
Ruokatoimintaan keskittyneet somevaikuttajat.
0 comments
Loading comments ...
Add your comment
Sign in with your account or sign up to add your comment.
Loading comments ...